Festa Sant Jaume 2017

La Residència Sant Jaume ha viscut un any més amb alegria i il·lusió l’arribada de les festes de Sant Jaume. El dilluns, el pregó de festes i la missa solemne van donar el tret de sortida a tres dies de celebració del sant del patró del centre. El dia de la diada el temps va permetre que el tradicional dinar de germanor se celebrés al pati de la Residència, que va lluir com mai, engalanat i decorat per l’ocasió i que va ser l’entorn perfecte per escollir l’Hereu i la Pubilla d’aquest any, en Josep Maria Romo Cerro i l’Assumpció Piñol. Acabat el dinar el pati es va omplir de música i ball, gràcies al conjunt Giravolt i a l’actuació sorpresa de la Mina Cañada i en Carles García. La fi de festa va ser l’endemà, amb la també tradicional sortida a la Moixina. Fins l’any que ve!

 

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *